B R U I L O F T

Aanbieding: 8 uur reportage  € 750 inclusief alle (800-1000) nabewerkte foto’s

Exclusieve fotografie hoeft niet onbetaalbaar te zijn.

Ik streef ernaar om in een fijne en ongedwongen sfeer een reportage te maken die het complete verhaal van jullie mooiste dag vertelt.

Uiteraard met alle hoogtepunten van die dag; de ringen, de kus, bruidstaart en openingsdans en natuurlijk de ‘officiële’ reportage.

Maar ook de kleine details, sfeerbeelden, expressies van jullie gasten; zaken die je op je trouwdag soms ontgaan, simpelweg omdat er al zoveel gebeurt.

Een reactie die ik vaak hoor is dat ik als fotograaf ‘onzichtbaar’ ben, een mooi compliment, omdat ik toch altijd het beoogde resultaat met mijn foto’s behaal.

 

Ik hou van duidelijkheid en openheid en werk altijd vanuit jullie wens, smaak en ideeën.

Jullie ontvangen een Usb stick met alle (meer dan 100 per uur) nabewerkte foto’s zonder bijkomende kosten. In de hoogste kwaliteit en zonder watermerk.

Jullie worden dus zelf eigenaar van de foto’s, waardoor nabestellingen, vergrotingen of bijvoorbeeld canvassen zelf zeer voordelig geregeld kunnen worden.

 

Het maken van een album is mijn specialiteit, en ik ben van mening dat dit de mooiste manier is om een tastbare herinnering vorm te geven, te bewaren en aan anderen te laten zien.

Dit is echter optioneel, als jullie alleen de digitale foto’s willen, is dat prima.

 

Tarieven vanaf € 75 per uur reportage (inclusief BTW, nabewerking van alle foto’s, reiskosten en DVD met alle foto’s)

Lees hier de beoordelingen van bruidsparen die jullie voorgingen.

Neem contact op via het onderstaande contactformulier of stuur een directe mail voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak.

Ik maak graag nader kennis met jullie.

 

Met vriendelijke groeten,

Robert Bruls

Gallery

Testimonials

Graag de velden correct invullen
An error occurred. Message not sent.
Bericht verstuurd
Verstuur